Gombás marhatokány

Ételtípus: Főétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg marhaszínhús
  • 20 dkg gomba
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 kávéskanál majoranna
  • 2 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj

Elkészítés:

A húst csíkokra vágjuk és teflon edényben olajon megpirítjuk. Hozzátesszük a szeletekre vágott gombát, petrezselymet, kis majorannát, zúzott fokhagymát, öntünk alá egy kis forró vizet és puhára pároljuk. Energiatartalom/adag. 215 kcal szénhidrát: 12 g

Hasonló receptek

Csicsókafőzelék

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Téli zöldségleves curry-vel

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Fűszeres kuszkusz

Főétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: