Zöldséges hús
Hozzávalók:
- 20 dkg sertéscomb
- 40 dkg gomba
- sárgarépa
- 20 dkg zöldborsó (lehet mirelit borsó)
- petrezselyem
- őrölt fehérbors
- olívaolaj
- szerecsendió
- tojás
Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük, rátesszük a megtisztított, feldarabolt zöldségeket és fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a fűszereket, bors, szerecsendió s a tojással jól összedolgozzuk. A combot hegyes, éles késsel felnyitjuk, hogy a töltelékkel megtölthessük. Egy jénai tálat beolajozunk átesszük a megtöltött húst 1-2 evőkanál vízzel meglocsolva, alufóliával letakarva előmelegített sütőben megsütjük kb. 25-30 perc . Körettel tálaljuk. Energiaérték: 186 kcal, szénhidrát: 4 g
Hasonló receptek
Szárnyashússal töltött alma
Főétel, Nehéz
Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Zöldségfalatkák olaszosan
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Chilis brokkoli, édesburgonya pürével
Főétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes