Zöldséges hús
Hozzávalók:
- 20 dkg sertéscomb
- 40 dkg gomba
- sárgarépa
- 20 dkg zöldborsó (lehet mirelit borsó)
- petrezselyem
- őrölt fehérbors
- olívaolaj
- szerecsendió
- tojás
Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük, rátesszük a megtisztított, feldarabolt zöldségeket és fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a fűszereket, bors, szerecsendió s a tojással jól összedolgozzuk. A combot hegyes, éles késsel felnyitjuk, hogy a töltelékkel megtölthessük. Egy jénai tálat beolajozunk átesszük a megtöltött húst 1-2 evőkanál vízzel meglocsolva, alufóliával letakarva előmelegített sütőben megsütjük kb. 25-30 perc . Körettel tálaljuk. Energiaérték: 186 kcal, szénhidrát: 4 g
Hasonló receptek
Rakott burgonya hallal
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkepaprikás
Főétel, Közepes
Mogyorómentes, Gluténmentes, Vesebetegség, Cukormentes
Parajfőzelék
Főétel, Közepes
Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes