Másféle töltött káposzta

Ételtípus: Főétel Nehézség: Közepes

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg barna rizs
  • 20 dkg szójapehely
  • ízlés szerint só
  • bors
  • majoranna
  • bazsalikom
  • oregánó
  • borsikaf?
  • 1 dl olaj
  • ízlés szerint pirospaprika
  • 3 ek durumliszt
  • 3-4 db savanyúkáposzta levél
  • 1/2 kg savanyú káposzt
  • 1 dl tejföl

Elkészítés:

A megreformált töltelék: A rizst félpuhára f?zzük. A szójapehelyre annyi házi készítés? ételízesít?s vizet öntünk, hogy s?r? pépet kapjunk. Ezután az olajat, a pirospaprikát, az origanót és a borsikafüvet belekeverjük, majd a félig f?tt rizst is hozzáadjuk. Miután jól összegyúrtuk, a levelekbe töltjük. A s?rítés után szép lassan összeforraljuk, tejföllel vagy kefirrel tálalhatjuk.

Hasonló receptek

Tőkehal pikáns paradicsommártásban

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Nyári zöldségsaláta

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Grillezett polenta paradicsommártással

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: