Juhtúrós Lapcsánka
Hozzávalók:
- 4 db burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 3-4 evőkanál kukoricaliszt
- 1 db tojás
- olaj a sütéshez
- pici pirospaprika
- bors
- só
- 20 dkg juhtúró
Elkészítés:
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk és lereszeljük belereszeljük a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, sót, őrölt borsot,pirospaprikát tojást és összekeverjük annyi liszttel, hogy közepes sűrűségű masszát kapjunk. Forró olajon mint a palacsintát kisütjük. Melegen tálaljuk, juhtúrót adunk mellé.Energiaérték adagonként juhtúró nélkül: 296 kcal, szénhidrát: 48,1 g
Hasonló receptek
Krokett
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes
Sáfrányos rizottó
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldségkrém
Köret, Könnyű
Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes