Magyaros rák

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 5 evőkanál olívaolaj
  • 4 gerezd fokhgyma
  • 1 kávéskanál erős pista
  • 1 kávéskanál édes pirospaprika
  • fél kg fagyasztott garnélarák vagy koktélrák

Elkészítés:

Hagyjuk a rákot felolvadni. Megtisztítjuk a fokhagymát és fokhagymanyomón átnyomjuk. Az olívaolajat serpenyőbe öntjük, majd a tűzre tesszük. Amíg hideg beletesszük a fokhagymát, a paprikakrémet és az édes paprikát. Amikor az olaj már forró beletesszük a rákot és kevergetem néhány másodpercig, amíg átforrósodik. Friss kenyérrel tálaljuk.

Hasonló receptek

Tojásos füstölt lazac

Előétel, Könnyű

Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hortobágyi palacsinta

Előétel, Közepes

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Bundázott ráknyárs friss salátalevélen

Előétel, Könnyű

Crohn, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: