Magyaros rák
Hozzávalók:
- 5 evőkanál olívaolaj
- 4 gerezd fokhgyma
- 1 kávéskanál erős pista
- 1 kávéskanál édes pirospaprika
- fél kg fagyasztott garnélarák vagy koktélrák
Elkészítés:
Hagyjuk a rákot felolvadni. Megtisztítjuk a fokhagymát és fokhagymanyomón átnyomjuk. Az olívaolajat serpenyőbe öntjük, majd a tűzre tesszük. Amíg hideg beletesszük a fokhagymát, a paprikakrémet és az édes paprikát. Amikor az olaj már forró beletesszük a rákot és kevergetem néhány másodpercig, amíg átforrósodik. Friss kenyérrel tálaljuk.
Hasonló receptek
Májpástétom vajastésztában
Előétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Házi sajt 2.
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Paradicsomkocsonya
Előétel, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes