Kevert almás
Hozzávalók:
- 3 egész tojás
- 30 dkg cukor (vagy 20 dkg édesítő)
- 50 dkg reszelt alma
- 30 liszt
- 1 sütőpor
- 15 dkg darált dió
- lekvár
Elkészítés:
A tojást a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a megmosott, meghámozott lereszelt almát, lisztet, sütőport és a ledarált diót. (én annyi diót adtam hozzá, hogy sűrűbb tésztát kaptam, így lisztet nem tettem bele) előmelegített sütőben megsütjük. Mikor megsült, ketté vágjuk és tetszés szerint lekvárral megkenjük.Energiaérték: 493 kcal szénhidrát: 20 g
Hasonló receptek
Kalács lisztérzékenyeknek
Desszert, Közepes
Gluténmentes, Mogyorómentes
Tiramisu
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Mogyorómentes
Diétás túrógombóc (Kb. 16 darab)
Desszert, Könnyű
Cukormentes, Mogyorómentes