Ponty gombával

Ételtípus: Halétel Nehézség: Közepes

Diéta: Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes

Hozzávalók:

  • 1 kg pontyszelet
  • 20 dkg csiperke gomba
  • 1 cs. petrezselyemzöld
  • liszt
  • olaj
  • 1-2 kanál tejföl
  • 1-2 kanál tej

Elkészítés:

A megtisztított, apróra vágott gombát és petrezselymet olajon megpároljuk. A hal szeleteket besózzuk, lisztben megforgatjuk és forró olajban megsütjük. Rátesszük a párolt gombára, 1-2 kanál tejjel meglocsoljuk és néhány percig együtt pároljuk. Tálalás előtt 1-2 kanál tejfölt teszünk hozzá. Energiaérték/adag: 288 kcal szénhidrát. 10,4 g

Hasonló receptek

Tengeri hal tepsiben sütve

Halétel, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Afrikai csemege

Halétel, Könnyű

Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: