Tengeri hal tepsiben sütve

Ételtípus: Halétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg tőkehal filé (mélyhűtött)
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 1 konzerv tonhal
  • 1 dl főzőtejszín (10%-os)
  • bors
  • olívaolaj

Elkészítés:

A halat felengedjük, majd sózzuk, borsozzuk. A vöröshagymát vékony szeletekre vágjuk. Egy jénai tálat kiolajozunk beletesszük a hagymaszeleteket, rátesszük a halszeleteket. A tonhalat kevés olajjal, tejszínnel összekeverjük és a halszeletekre öntjük. Alufóliával letakarjuk készre sütjük.Energiatartalom/ adag: 359 kcal szénhidrát: 13,6 g

Hasonló receptek

Ponty gombával

Halétel, Közepes

Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes

Édeshagymás lazacszelet

Halétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Serpenyőben sült lazac recept

Halétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: