Receptkereső

Afrikai csemege

Ételtípus: Halétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 kg afrikai harcsa
  • 10 dkg reszelt trappista sajt
  • 2 tojásfehérje
  • citromlé
  • csipetnyi szerecsendió
  • 1 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

A harcsa bőré lehúzzuk és kettévágjuk. Az egyik részt a kikent sütőformába fektetjük. A tojásfehérjéket a frissen őrölt szerecsendióval és kevés citromlével kemény habbá verjük. A reszelt sajtot óvatosan hozzákeverjük. Ezzel a masszával megtöltjük a lazacot, majd a másik résszel befedjük. Előmelegített sütőben, fóliával letakarva megsütjük.

Új keresés

Válasszon diétát: