Nephropanból főtt tészta (galuska) készítése

Ételtípus: Köret Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

Elkészítés:

A kenyérpor súlyára számított kb. 110-120 % mennyiségű vízzel egynemű tésztát készítünk, amelyet bő forrásban lévő vízbe szaggatunk. 5-6 perces főzés után (amikor a tészta a víz felszínére feljön) tésztaszedő kanál segítségével leszűrjük, langyos vízben átmossuk, majd lecsurgás után húsételekhez köretként fogyaszthatjuk. Megfelelő ízesítéssel (cukrozott mákkal, lekvárral, grízzel, dióval) egytálételként is tálalhatjuk.

Hasonló receptek

Sült zöldségek görögösen

Köret, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sóban sült krumpli

Köret, Könnyű

Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Márványsajttal sült édesburgonya

Köret, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: