Gombakrokett

Ételtípus: Köret Nehézség: Közepes

Diéta: Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 250 g gomba
  • fél fej vöröshagyma (50g)
  • 150 g darált sertéshús
  • 1 főtt tojás
  • 1 nyers tojás
  • 1 ek. búzakorpa (10g)
  • 1 teáskanál mustár
  • bors
  • majoránna
  • petrezselyemzöld

Elkészítés:

A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, teflonedényben megpároljuk, hozzáadjuk a darált húst és az összevágott petrezselyemzöldet. Ha kihűlt, belereszeljük a főtt tojást, összedolgozzuk a búzakorpával, majd a fűszerekkel ízesítjük, és a nyers tojás hozzáadásával masszát készítünk. Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük, belehelyezzük a masszát és közepesen forró sütőben lassan sütjük, majd fóliával együtt kivesszük az őzgerincformából és 10 perc múlva felszeleteljük.

Hasonló receptek

Kecskesajtos rizs

Köret, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Tejfölös tepsis sültburgonya

Köret, Könnyű

Gluténmentes, Allergia, Epebetegség, Crohn, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldbabfőzelék másképpen

Köret, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: