Három sajtos gnocchi
Hozzávalók:
- 20 dkg trappista sajt
- 20 dkg camambert sajt
- 20 dkg füstölt sajt
- 15 dkg serranói sonka
- 15 dkg gomba
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 paradicsom
- 5 dkg dió
- 1 dl rosé bor
- só
- bors
- olívaolaj
- 1 csomag gnocchi
- 1 csokor petrezselyem
- friss bazsalikom
Elkészítés:
A tésztát sós, rozmaringos vízben megfőzzük. Egy serpenyőben olívaolajat forrósítunk, beleteszünk pár gerezd fokhagymát egészben, hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát, a diót, a paradicsomot, majd sóval, borssal, bazsalikommal ízesítjük, végül hozzáadjuk a sajtokat, felöntjük a borral és felforraljuk. Az így kapott mártást a tésztára öntjük, ráhalmozzuk a sonkaszeleteket, a tetejét meghintjük friss petrezselyemmel.
Hasonló receptek
Feta sajtos spenot
Vegetáriánus, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sült zöldségek
Vegetáriánus, Könnyű
Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Parmezános gombasaláta
Vegetáriánus, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes