Három sajtos gnocchi
Hozzávalók:
- 20 dkg trappista sajt
- 20 dkg camambert sajt
- 20 dkg füstölt sajt
- 15 dkg serranói sonka
- 15 dkg gomba
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 paradicsom
- 5 dkg dió
- 1 dl rosé bor
- só
- bors
- olívaolaj
- 1 csomag gnocchi
- 1 csokor petrezselyem
- friss bazsalikom
Elkészítés:
A tésztát sós, rozmaringos vízben megfőzzük. Egy serpenyőben olívaolajat forrósítunk, beleteszünk pár gerezd fokhagymát egészben, hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát, a diót, a paradicsomot, majd sóval, borssal, bazsalikommal ízesítjük, végül hozzáadjuk a sajtokat, felöntjük a borral és felforraljuk. Az így kapott mártást a tésztára öntjük, ráhalmozzuk a sonkaszeleteket, a tetejét meghintjük friss petrezselyemmel.
Hasonló receptek
Gombafejek juhtúróval töltve
Vegetáriánus, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Gombás lencsekrémleves (húsmentes)
Vegetáriánus, Közepes
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sajtszószos pulyka- vagy csirkemell zöldségekkel
Vegetáriánus, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes