Három sajtos gnocchi
Hozzávalók:
- 20 dkg trappista sajt
- 20 dkg camambert sajt
- 20 dkg füstölt sajt
- 15 dkg serranói sonka
- 15 dkg gomba
- 3 gerezd fokhagyma
- 2 paradicsom
- 5 dkg dió
- 1 dl rosé bor
- só
- bors
- olívaolaj
- 1 csomag gnocchi
- 1 csokor petrezselyem
- friss bazsalikom
Elkészítés:
A tésztát sós, rozmaringos vízben megfőzzük. Egy serpenyőben olívaolajat forrósítunk, beleteszünk pár gerezd fokhagymát egészben, hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát, a diót, a paradicsomot, majd sóval, borssal, bazsalikommal ízesítjük, végül hozzáadjuk a sajtokat, felöntjük a borral és felforraljuk. Az így kapott mártást a tésztára öntjük, ráhalmozzuk a sonkaszeleteket, a tetejét meghintjük friss petrezselyemmel.
Hasonló receptek
Csőben sült kelvirág
Vegetáriánus, Könnyű
Gyomorfekély, Csontritkulás, Epebetegség, Mogyorómentes, Cukormentes
Fejes káposzta tekercs
Vegetáriánus, Közepes
Allergia, Hízókúra, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Parajlepény
Vegetáriánus, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Gluténmentes, Cukormentes