Spenótos batyu
Hozzávalók:
- spenót
- 1 fej hagyma
- kis petrezselyem
- 1 egész tojás
- 15 dkg parmezán
- réteslap
- kis olaj
- kis só
Elkészítés:
A spenótot megdinszteljük kis olajon, hozzáadjuk az összevágott hagymát. Ha megpárolódott, hozzáadjuk a lereszelt sajtot és a tojást. 5 réteg réteslapot egymásra teszünk, 6x6-os kockákra vágjuk és mindegyik közepébe teszünk a spenótos keverékből. A tetejét összefogjuk batyuszerűen és kevés tojással megkenjük, hogy összeragadjanak. Tepsibe tesszük és megsütjük.
Hasonló receptek
Májpástétom vajastésztában
Előétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldséggel körített juhtúrós tojástál
Előétel, Közepes
Csontritkulás, Gluténmentes, Mogyorómentes
Márványsajtos, diós töltött tojás
Előétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Gluténmentes