Csirke tárkonyos sajtszószban, szélesmetélttel
Hozzávalók:
- 2 evőkanál olívaolaj
- 50 dkg csirkemellfilé
- 3 dl tejszín
- 1 kis doboz (kb. 150 g) natúr krémsajt
- 1 evőkanál reszel parmezán sajt
- 1 evőkanál finomra vágott friss tárkony
- 1 csomag szélemetélt
Elkészítés:
Az olajat forrósítsuk fel, tegyük bele a nagyobb kockákra vágott csirkehúst. Pirítsuk fehéredésig, sóval, borssal fűszerezzük. Kevés vizet aláöntve, lassú tűznél pároljuk puhára. Ezután keverjük hozzá a tejszínt, a krémsajtot, a parmezánt és a tárkonyt. A mártást fűzzük be sűrűre, majd a közben már kifőtt tésztára halmozva kínáljuk.
Hasonló receptek
Joghurtban sült csirkemell
Húsétel, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Pulykamell paraj paplanban
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajtos-tejszínes rakott pulykamell
Húsétel, Közepes
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes