Részeges hal

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 4 szelet ponty
  • 5 dkg liszt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 1/2 evőkanál olaj
  • 3 dkg margarin
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 0,5 dl bor
  • 1 babérlevél
  • 1 teáskanál mustár

Elkészítés:

A halszeleteket megmossuk, jól besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A halat paprikás lisztben megforgatjuk és kevés felhevített olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük. Az apróra vágott vöröshagymát felolvasztott margarinban aranysárgára pirítjuk, borral felöntjük. Babérlevéllel, őrölt borssal, mustárral ízesítjük, majd az elősütött halakat beletéve, félig lefedve körülbelül 15 percig pároljuk.

Hasonló receptek

Káposztás báránysült

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sonkás kocka

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Feta-sajtos rakott krumpli

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: