Padlizsános hal

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Cukormentes, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg tengerihal-filé
  • 50 dkg padlizsán
  • 50 dkg paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 5 evőkanál olívaolaj
  • borsikafű

Elkészítés:

A padlizsánt héjastól és hosszában ujjnyi vastagra szeleteljük. Teflonserpenyőben szeletenként elősütjük, majd besózzuk. A paradicsomot egy percre forró vízbe dobjuk, lehúzzuk a héját, majd felkarikázzuk. Ezután egy tűzálló edényben rétegezzük a halat, a padlizsánt és a paradicsomkarikákat. Közben sózzuk, megszórjuk a borsikával és fokhagymával ízesítjük. Forró sütőben 200-220 Celsius-fokon 40 perc alatt pirosra sütjük.

Hasonló receptek

Borzas csirkemell

Húsétel, Könnyű

Mogyorómentes, Cukormentes

Busa, amur, lazac szeletek rizskörettel

Húsétel, Könnyű

Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Gombával, belsőséggel töltött csirkecomb

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: