Libamájjal töltött csirkemell fahéjas szilvával
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 15 dkg libamáj
- bacon
- burgonya
- liszt
- tojás
- só
- bors
- szárnyas fűszerkeverék
- 50 dkg bódi szilva
- méz
- őrölt fahéj
- citromlé
Elkészítés:
A melleket megtöltjük a baconba göngyölt libamájjal, fűszerezzük. Burgonyából tócsni-tésztát készítünk, ebben megforgatjuk a betöltött csirkemelleket. Forró olajban kisütjük. A szilvához a mézet felforrósítjuk, hirtelen átforgatjuk a szilvát benne, ízesítjük citromlével, fahéjjal.
Hasonló receptek
Budapest ragu
Húsétel, Közepes
Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Mogyorós halszeletek
Húsétel, Közepes
Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Csontritkulás, Tejmentes, Laktózmentes
Kéksajtos pulykacsíkok dióval
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes