Tortellini saláta
Hozzávalók:
- 75 dkg sonkával töltött tortellini
- 1-1 zöld
- sárga és piros húsú paprika
- 25 dkg juhsajt
- 4 evőkanál napraforgómag
- 2 dl majonéz
- 3 dl tejszínes joghurt
- 4 teáskanál pesto (üveges)
- só
- bors#A díszítéshez friss bazsalikom
Elkészítés:
A tortellinit sós vízben megfőzzük. A kicsumázott paprikákat csíkokra, a juhsajtot kockákra vágjuk. A napraforgómagot serpenyőben szárazon megpirítjuk. A majonézt a joghurttal és a pestóval összekeverjük, sóval, borssal fűszerezzük. A lecsöpögtetett kihűtött tortellinit, a paprikát és a sajtot a joghurtmártásba vegyítjük. Napraforgómaggal megszórva, bazsalikommal díszítve tálaljuk.
Hasonló receptek
Sonkasaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Almás burgonyasaláta
Saláta, Könnyű
Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Pikáns sütőtöksaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes