Mozarella saláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 csomag mozarella
  • 2 paradicsom
  • 1 jégsaláta
  • 1 csomag retek
  • 5 dkg dióbél
  • 1 kevés olíva olaj#Az öntethez: 1 pohár joghurt
  • 10 dkg márványsajt
  • bors

Elkészítés:

A zöldségeket megmossuk, a paradicsomot és a retket nagyobb cikkekre szeljük, a salátát könnyen ehető szeletkékre tépkedjük. A diót durvára töröm kézzel vagy mozsárban és egy teflon serpenyőben, magas lángon 2-3 perc alatt aranybarnára pirítom. Beleteszem a felaprított zöldségeket egy tálba, rászórok 1 evőkanál pirított diót, meglocsolom az olíva olajjal majd lazán összekeverem. Egy kisebb tálban a joghurtot, márványsajtot, simára keverem és ízlés szerint sóval, borssal ízesítem. A salátát fogyasztáskor meglocsolom az öntettel!

Hasonló receptek

Almás kivisaláta pirított sajttal

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Keringési problémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtsaláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Almás kukoricasaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: