Receptkereső

Borban párolt, sajttal, sonkával töltött csirkemell

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 csirkemell felszeletelve
  • 10 dkg gépsonka
  • 10 dkg trappista sajt
  • 3 ek liszt
  • 1 dl olaj
  • 1/2 dl fehérbor

Elkészítés:

A csirkemellfilét kissé kiverjük, rátesszünk 1-1 szelet sonkát és sajtot, majd feltekerjük, és hústűvel rögzítjük. A lisztbe szórunk csipetnyi majorannát, bazsalikomot, majd az összetekert csirkemellet megforgatjuk benne, és kevés olajon rózsaszínűre elősütjük. Ezután egy margarinnal kikent jénaiba tesszük, aláöntünk fehérbort, fóliával letakarjuk, és sütőbe tesszük. Pár perccel, mielőtt készre párolódna a húsok tetejére teszünk még 1-1 szelet sajtot, és fólia nélkül sütjük tovább, amíg a sajt rá nem pirul.

Hasonló receptek

Vadas házinyúl / Vadas marha

Húsétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Csirkemájas krokett

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Tonhalcsíkok mogyorós zabpehelyben

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Keringési problémák, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: