Kefires csirkeszárny

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg csirkeszárny (én csirkemellfiléből szoktam)
  • 2 evőkanál liszt
  • 3 evőkanál olaj
  • 2 dl kefir
  • 5 dkg reszelt füstölt sajt
  • 1 teáskanál piros fűszerpaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 mokkáskanál őrölt fekete bors
  • 1 púpozott mokkás kanál só

Elkészítés:

A húst mindkét oldalán megsózzuk. A lisztet a paprikával, a borssal összekeverjük, a húsokat megforgatjuk benne. Tepsibe rakjuk. A kefirt az olajjal a zúzott fokhagymával és a maradék lisztes keverékkel összekeverjük, bele tesszük a reszelt sajtot és a maradék sót, majd a húsra öntjük. Előmelegített sütőben, lefedve kb. 30-40 perc alatt készre sütjük.

Hasonló receptek

Csirkeméjjal töltött paradicsompaprika

Húsétel, Közepes

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Sóágyon sült csirke

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Köszvény

Sajttal töltött tárkonyos csirkemell

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Csontritkulás, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: