Túróval töltött paradicsom

Ételtípus: Főétel Nehézség: Közepes

Diéta: Diabetikus, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 6-8 közepes paradicsom
  • 25 dkg túró
  • 1 kávéskanál ételízesítő
  • 1 kávéskanál kapor
  • 1 csipet szerecsendió
  • 1 csipet fehérbors
  • pici olaj

Elkészítés:

A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejüket kikanalazzuk. A paradicsomok belsejének felét összetörve a fűszerekkel együtt a túróba keverjük. Ezzel a töltelékkel töltjük meg a paradicsomokat. Egy tűzálló tálat kikenünk olajjal, és sorban beleültetjük a megtöltött paradicsomokat.A tetejüket csak később, kb. 20 perc sütés után tesszük rá, ezután még 10 perc, és már tálalhatjuk is.

Hasonló receptek

Rakott burgonya hallal

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Zöldséges rétes

Főétel, Könnyű

Diabetikus, Cukormentes

Sonkahabos burgonya

Főétel, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: