Karalábé főzelék

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 2 fej karalábé
  • kb. fél liter tej
  • 1 evőkanál liszt
  • cukor
  • 0,5 dl olaj

Elkészítés:

A karalábékat megpucoljuk és sajtreszelőn lereszeljük. Az olajon megdinszteljük, sózzuk. Ha kezd üveges lenni akkor rászórjuk a lisztet és lassan öntünk rá egy kevés tejet. Folytonosan kevergetés mellett annyi tejet adunk még hozzá amennyit a liszt felvesz. Puhára főzzük és cukrozzuk

Hasonló receptek

Lencsés halragu

Egytálétel, Közepes

Laktózmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Endívia főzelék

Egytálétel, Könnyű

Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Káposztás lecsó

Egytálétel, Közepes

Laktózmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: