Karalábé főzelék

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 2 fej karalábé
  • kb. fél liter tej
  • 1 evőkanál liszt
  • cukor
  • 0,5 dl olaj

Elkészítés:

A karalábékat megpucoljuk és sajtreszelőn lereszeljük. Az olajon megdinszteljük, sózzuk. Ha kezd üveges lenni akkor rászórjuk a lisztet és lassan öntünk rá egy kevés tejet. Folytonosan kevergetés mellett annyi tejet adunk még hozzá amennyit a liszt felvesz. Puhára főzzük és cukrozzuk

Hasonló receptek

Sáfrányos-csirkés rizs

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Rizses-zöldséges csirke

Egytálétel, Közepes

Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Brokkolis párizsi kosárka, tükörtojással Update1

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: