Zsályás máj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemáj
  • őrölt bors
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 mokkáskanál szárított zsálya
  • 2dl tejföl
  • fél csokor petrezselyem

Elkészítés:

A májat csíkokra vágjuk, megborsozzuk, és az olajon megpirítjuk. Megsózzuk, zsályával megszórjuk, a tejföllel felöntjük, majd 10 percig pároljuk. Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel meghintjük.

Hasonló receptek

Kéksajtos pulykacsíkok dióval

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkegombóc

Húsétel, Könnyű

Cukormentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes

Zöldbabos fasírt

Húsétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: