Zsályás máj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemáj
  • őrölt bors
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 mokkáskanál szárított zsálya
  • 2dl tejföl
  • fél csokor petrezselyem

Elkészítés:

A májat csíkokra vágjuk, megborsozzuk, és az olajon megpirítjuk. Megsózzuk, zsályával megszórjuk, a tejföllel felöntjük, majd 10 percig pároljuk. Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel meghintjük.

Hasonló receptek

Spenótos pulyka rolád

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Töltött sertéskaraj

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Saslik

Húsétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: