Zsályás máj
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemáj
- őrölt bors
- 2 evőkanál olaj
- só
- 1 mokkáskanál szárított zsálya
- 2dl tejföl
- fél csokor petrezselyem
Elkészítés:
A májat csíkokra vágjuk, megborsozzuk, és az olajon megpirítjuk. Megsózzuk, zsályával megszórjuk, a tejföllel felöntjük, majd 10 percig pároljuk. Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel meghintjük.
Hasonló receptek
Kéksajtos pulykacsíkok dióval
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkegombóc
Húsétel, Könnyű
Cukormentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes
Zöldbabos fasírt
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes