Rozspelyhes barna kenyér
Hozzávalók:
- 25 dkg graham liszt (korpás liszt)
- 10 dkg rozsliszt (vagy összetört rozspehely)
- 10 dkg finomliszt
- 3 dl víz
- 1,5 dl tej
- 2 dkg élesztő
- 1 csapott teáskanál só
- 1 mokkáskanál cukor.
Elkészítés:
Pontosan ugyanúgy készítem, mint a korpás házikenyeret.
Hasonló receptek
Tejfölös-sajtos lángos (tojás nélkül)
Tésztaféle, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Amerikai fánk
Tésztaféle, Könnyű
Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Magokkal szórt sajtos-túrós zsemle
Tésztaféle, Könnyű
Gyomorfekély, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes