Fahéjas szívek
Hozzávalók:
- 15 dkg vaj
- 10 dkg cukor
- 1 teáskanál őrölt fahéj
- 1 csipet őrölt szegfűszeg
- 1 késhegynyi só
- 3 evőkanál tejföl
- 25 dkg liszt.
Elkészítés:
A cukrot keverjük habosra a vajjal, és a liszt kivételével keverjük bele az összes hozzávalót. Hozzáadjuk a lisztet,, majd a tésztát hagyjuk 20 percet pihenni. A tésztát 1/2 cm vastagságúra nyújtjuk, és kiszaggatjuk a szíveket. A sütiket sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 8-10 percig sütjük. A kihűlt kekszeket fahéjas porcukorral szórjuk.
Hasonló receptek
Téli gyümölcssaláta
Desszert, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Cukormentes, Gluténmentes
Joghurtos szivecske
Desszert, Közepes
Mogyorómentes, Cukormentes
Vaniliás túrótorta sütés nélkül
Desszert, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes