Csőtészta
Hozzávalók:
- fél kg csőtészta
- 20 dkg párolt gomba
- 1 kg húsból készített borjú- vagy sertéspörkölt
- fél liter paradicsommártás
- 15 dkg sajt
Elkészítés:
Megfőzzük a tésztát. Tűzálló tálban soronként lerakjuk a tésztát, majd a párolt gombát, majd az apróra vágott pörköltet. Felül legyen a tészta. Ráöntjük a paradicsommártást, majd rászórjuk a sajtot. Előmelegített sütőben mérsékelt lángon kb. negyedórán keresztül sütjük.
Hasonló receptek
Spenótos rakott tészta
Egytálétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Banános birkaragu rizskoszorúval
Egytálétel, Közepes
Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Fűszeres sajtos egytál
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes