Csőtészta
Hozzávalók:
- fél kg csőtészta
- 20 dkg párolt gomba
- 1 kg húsból készített borjú- vagy sertéspörkölt
- fél liter paradicsommártás
- 15 dkg sajt
Elkészítés:
Megfőzzük a tésztát. Tűzálló tálban soronként lerakjuk a tésztát, majd a párolt gombát, majd az apróra vágott pörköltet. Felül legyen a tészta. Ráöntjük a paradicsommártást, majd rászórjuk a sajtot. Előmelegített sütőben mérsékelt lángon kb. negyedórán keresztül sütjük.
Hasonló receptek
Serpenyőben sült vörösboros csirke
Egytálétel, Közepes
Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Fogyókúrás rakottas
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Currys csirkemell
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes