Csőtészta
Hozzávalók:
- fél kg csőtészta
- 20 dkg párolt gomba
- 1 kg húsból készített borjú- vagy sertéspörkölt
- fél liter paradicsommártás
- 15 dkg sajt
Elkészítés:
Megfőzzük a tésztát. Tűzálló tálban soronként lerakjuk a tésztát, majd a párolt gombát, majd az apróra vágott pörköltet. Felül legyen a tészta. Ráöntjük a paradicsommártást, majd rászórjuk a sajtot. Előmelegített sütőben mérsékelt lángon kb. negyedórán keresztül sütjük.
Hasonló receptek
Sonkás rakott karfiol
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Ínyenc sajtos egytál
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Bugaci sápatag
Egytálétel, Könnyű
Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes