Lecsós pulykamell
Hozzávalók:
- 50 dkg pulykamell
- (1 kicsi csípős paprika)
- 50 dkg zöldpaprika
- 40 dkg paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gluténmentes erőleveskocka/ételízesítő
- 1 teáskanál gluténmentes gulyáskrém
- olaj
Elkészítés:
A húst kockákra vagy vékony szeletekre vágva kevés olajban átforgatjuk, hogy minden oldalán fehér színt kapjon, majd egy tálba szedjük. Az apróra vágott hagymát a maradék olajon megpároljuk, beletesszük a paradicsomot (előzőleg a héját lehúzzuk), aztán a felszeletelt paprikát, végül az elősütött húst. Kevés vízben összekeverjük a leveskockát és a gulyáskrémet, s ráöntjük a húsra. Fedő nélkül felforraljuk, majd takaréklángon kb. 40 percig főzzük. Ha szükséges, megsózzuk. Párolt rizzsel vagy tarhonyával tálaljuk.
Hasonló receptek
Kefires csirkeszárny
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Joghurtos csirkemell
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Gluténmentes, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Saslik
Húsétel, Közepes
Diabetikus, Cukormentes