Krumplipüré rakottasan
Hozzávalók:
- 6 krumpli
- fél kg gomba
- 20 dkg sajt
- margarin
- só
Elkészítés:
A krumpliból, a margarinból, sóból pürét készítünk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, nagyon kevés olajon megpároljuk. Közben sózzuk és borsozzuk. Addig pároljuk, amíg elfő a leve. Ezután kivajazott tepsibe tesszük a krumpli pürét, rá a gombát, majd végül a reszelt sajtot. Sütőben aranysárgára sütjük a tetejét.
Hasonló receptek
Töltött burgonya májjal
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Francia rakottburgonya 2.
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Főtt tészta fűszeres parajmártással
Egytálétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Vashiány