Krumplipüré rakottasan
Hozzávalók:
- 6 krumpli
- fél kg gomba
- 20 dkg sajt
- margarin
- só
Elkészítés:
A krumpliból, a margarinból, sóból pürét készítünk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, nagyon kevés olajon megpároljuk. Közben sózzuk és borsozzuk. Addig pároljuk, amíg elfő a leve. Ezután kivajazott tepsibe tesszük a krumpli pürét, rá a gombát, majd végül a reszelt sajtot. Sütőben aranysárgára sütjük a tetejét.
Hasonló receptek
Rakott csirke
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Pulykás rakottas
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Savoyai csőben sült burgonya
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes