Krumplipüré rakottasan

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Crohn, Gyomorfekély, Hasnyálmirigy, Májproblémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 6 krumpli
  • fél kg gomba
  • 20 dkg sajt
  • margarin

Elkészítés:

A krumpliból, a margarinból, sóból pürét készítünk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, nagyon kevés olajon megpároljuk. Közben sózzuk és borsozzuk. Addig pároljuk, amíg elfő a leve. Ezután kivajazott tepsibe tesszük a krumpli pürét, rá a gombát, majd végül a reszelt sajtot. Sütőben aranysárgára sütjük a tetejét.

Hasonló receptek

Töltött burgonya májjal

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Francia rakottburgonya 2.

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Főtt tészta fűszeres parajmártással

Egytálétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Vashiány

Új keresés

Válasszon diétát: