Kefirben párolt ponty
Hozzávalók:
- 60 dkg ponty
- 2 dkg margarin
- 1 dl fehér bor (elhagyható)
- 2 dl kefir
- só
- fűszerek ízlés szerint
Elkészítés:
A megtisztított pontyot egyben hagyjuk, megsózzuk és egy kimargarinozott tepsibe tesszük. Aláöntjük a bort és sütőben - közben saját levével locsolgatva - sütjük. A megpuhult hal tetejére öntjük a kefirt és még 10 percig visszatesszük a sütőbe. Vegyes zöldségkörettel tálaljuk.
Hasonló receptek
Pulykatekercs zöldségcsíkokkal
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemájas krokett
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Székely almás hús
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes