Kefirben párolt ponty

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gyomorfekély, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg ponty
  • 2 dkg margarin
  • 1 dl fehér bor (elhagyható)
  • 2 dl kefir
  • fűszerek ízlés szerint

Elkészítés:

A megtisztított pontyot egyben hagyjuk, megsózzuk és egy kimargarinozott tepsibe tesszük. Aláöntjük a bort és sütőben - közben saját levével locsolgatva - sütjük. A megpuhult hal tetejére öntjük a kefirt és még 10 percig visszatesszük a sütőbe. Vegyes zöldségkörettel tálaljuk.

Hasonló receptek

Zsírban sült máj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sült máj - libazsírban

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Gombás-sonkás csirkemell

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: