Diétás halsaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Keringési problémák, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 személyre: 5 dkg makréla (konzerv)
  • 2 szál újhagyma
  • 1 alma
  • 1 pici sárgarépa
  • 1/2 pohár kefír
  • petrezselyem
  • mustár

Elkészítés:

A makrélát csöpögtessük le és szedjük kisebb darabokra. Az almát, a sárgarépát és a hagymát vágjuk kisebb darabokra. A mustárból és a kefírből készítsünk öntetet, kevés sóval ízesítve. A hozzávalókat keverjük össze, locsoljuk meg az öntettel, majd szórjuk meg finomra vágott petrezselyemzölddel

Hasonló receptek

Répás-tojásos saláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gluténmentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Joghurtos gyümölcssaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtos nyári saláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gluténmentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: