Diétás halsaláta
Hozzávalók:
- 1 személyre: 5 dkg makréla (konzerv)
- 2 szál újhagyma
- 1 alma
- 1 pici sárgarépa
- só
- 1/2 pohár kefír
- petrezselyem
- mustár
Elkészítés:
A makrélát csöpögtessük le és szedjük kisebb darabokra. Az almát, a sárgarépát és a hagymát vágjuk kisebb darabokra. A mustárból és a kefírből készítsünk öntetet, kevés sóval ízesítve. A hozzávalókat keverjük össze, locsoljuk meg az öntettel, majd szórjuk meg finomra vágott petrezselyemzölddel
Hasonló receptek
Kaliforniai burgonyasaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Almás kivisaláta pirított sajttal
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Keringési problémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajtos nyári saláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gluténmentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes