Murai halászlé
Hozzávalók:
- 2 kg ponty
- 1 kg dévérkeszeg
- 3 fej vöröshagyma
- 2 paprika
- 2 paradicsom
- 2 evőkanál fűszerpaprika
- só
Elkészítés:
Halakat megnyúzni, lefilézni, szeletelni. Szeleteket sózni, félre tenni. Halcsontokat, fejeket, a lenyúzott bőrt a felszeletelt hagymákkal felforraljuk, majd a többi hozzávalót is szeletelve beszórjuk. Jöhet a fűszerezés. 2 órás főzés után, passzírozás. Az újraforralást követően a halszeleteket 20 perc alatt megfőzzük, és kész!
Hasonló receptek
Fűszeres paradicsomleves
Leves, Könnyű
Cukormentes, Tejmentes, Mogyorómentes, Laktózmentes, Tojásmentes
Kínai tojásos kukoricaleves
Leves, Közepes
Keringési problémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Gombás burgonyaleves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes