Spanyol csirke

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 8 csirkecomb
  • 1,5 dl félédes fehérbor
  • 1,5 dl ketchup
  • bors
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 25 dkg bacon

Elkészítés:

Egy jénai tálat kibélelünk a baconszeletekkel. A megmosott combokat ráfektetjük. Összekeverjük a bort, a ketchupot, ízesítjük sóval, frissen őrölt borssal és a zúzott fokhagymával, majd a mártást ráöntjük a combokra. Forró sütőben letakarva sütjük kb. 45 percig, majd fedő nélkül még 15-20 percig. Krumplipürével és idénysalival tálaljuk.

Hasonló receptek

Csirkemáj tejszínes gombamártással

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Mozzarellás csirkemell

Húsétel, Közepes

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Almával és sörrel sült csirke

Húsétel, Közepes

Vashiány, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: