Finom sütőtök

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 sütőtök
  • rozmaring
  • vaj
  • olaj
  • 1 kockából készített zöldségleves
  • bors
  • petrezselyem

Elkészítés:

A tököt meghámozzuk, a magjait eltávolítjuk. A tök húsát apró kockákra vágjuk. Az olaj és a vaj keverékében kicsit átpirítjuk, hozzáadjuk a rozmaringot, a sót és a borsot. Alaposan összekeverjük és annyi levessel öntjük fel, amennyi félig ellepi. Fedő alatt puhára pároljuk. Tálaláskor megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.

Hasonló receptek

Pulykamáj narancsos rizzsel

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldséges húsos ragu

Egytálétel, Könnyű

Crohn, Gluténmentes, Laktózmentes, Keringési problémák, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Ricottával töltött cukkini

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: