Sajtos rakott spárga

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg fehér spárga
  • 20 dkg zöld spárga
  • 1 fokhagymás boursin sajt
  • 1 zöldfűszeres boursin sajt
  • 2 dl tejföl
  • 4 tojás
  • só#A sütéshez: vaj

Elkészítés:

A spárgák héját lehúzzuk és forrásban lévő, enyhén sós vízben félpuhára főzzük, majd leszűrjük és félretesszük. Kivajazunk egy jénai vagy cserép sütőtálat és a kissé kihűlt spárgát egyenletesen elrendezzük benne. Egy tálban villával összetörjük a sajtot, majd hozzákeverjük a tejfölt, a felvert tojásokat és megsózzuk. Ráöntjük a spárgára és forró sütőben 25 percig sütjük.

Hasonló receptek

Zöldséges rétes három fajta töltelékkel

Vegetáriánus, Közepes

Vashiány, Köszvény, Mogyorómentes, Cukormentes

Csőben sült brokkoli/ karfiol

Vegetáriánus, Könnyű

Gyomorfekély, Csontritkulás, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Három sajtos gnocchi

Vegetáriánus, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: