Sajtos rakott spárga

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg fehér spárga
  • 20 dkg zöld spárga
  • 1 fokhagymás boursin sajt
  • 1 zöldfűszeres boursin sajt
  • 2 dl tejföl
  • 4 tojás
  • só#A sütéshez: vaj

Elkészítés:

A spárgák héját lehúzzuk és forrásban lévő, enyhén sós vízben félpuhára főzzük, majd leszűrjük és félretesszük. Kivajazunk egy jénai vagy cserép sütőtálat és a kissé kihűlt spárgát egyenletesen elrendezzük benne. Egy tálban villával összetörjük a sajtot, majd hozzákeverjük a tejfölt, a felvert tojásokat és megsózzuk. Ráöntjük a spárgára és forró sütőben 25 percig sütjük.

Hasonló receptek

Babsaláta

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Parajgaluska

Vegetáriánus, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Juhtúrós csőben sült brokkoli

Vegetáriánus, Közepes

Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: