Csicsóka gomolyasajttal

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg csicsóka
  • olívaolaj
  • zsálya
  • fehérbors
  • 4 szelet gomolysajt
  • étkezési keményítő margarin

Elkészítés:

Kisebb méretű csicsókákat vízben, egészben megfőzzük, majd egy kis olívaolajra tesszük és befűszerezzük (zsálya, fehérbors, só). A gomolyasajt szelet mindkét felét keményítőbe mártjuk és margarinban kisütjük. (A sajtot lehet rendesen panírozni is).

Hasonló receptek

Márványsajtos rakottas

Vegetáriánus, Közepes

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Paradicsomos padlizsán

Vegetáriánus, Könnyű

Cukormentes, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes

Spenótos pite

Vegetáriánus, Közepes

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: