Csicsóka gomolyasajttal
Hozzávalók:
- 50 dkg csicsóka
- olívaolaj
- zsálya
- fehérbors
- só
- 4 szelet gomolysajt
- étkezési keményítő margarin
Elkészítés:
Kisebb méretű csicsókákat vízben, egészben megfőzzük, majd egy kis olívaolajra tesszük és befűszerezzük (zsálya, fehérbors, só). A gomolyasajt szelet mindkét felét keményítőbe mártjuk és margarinban kisütjük. (A sajtot lehet rendesen panírozni is).
Hasonló receptek
Sajtspíz
Vegetáriánus, Könnyű
Gluténmentes, Csontritkulás, Laktózmentes, Hasnyálmirigy, Köszvény, Mogyorómentes, Cukormentes
Rakott padlizsán
Vegetáriánus, Közepes
Magas koleszterin, Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Svájci újburgonya
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Crohn, Köszvény, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes