Csicsóka gomolyasajttal
Hozzávalók:
- 50 dkg csicsóka
- olívaolaj
- zsálya
- fehérbors
- só
- 4 szelet gomolysajt
- étkezési keményítő margarin
Elkészítés:
Kisebb méretű csicsókákat vízben, egészben megfőzzük, majd egy kis olívaolajra tesszük és befűszerezzük (zsálya, fehérbors, só). A gomolyasajt szelet mindkét felét keményítőbe mártjuk és margarinban kisütjük. (A sajtot lehet rendesen panírozni is).
Hasonló receptek
Rizzsel töltött póréhagyma
Vegetáriánus, Könnyű
Allergia, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Padlizsánkoszorú paradicsommártással
Vegetáriánus , Közepes
Mogyorómentes, Cukormentes
Sült spenót
Vegetáriánus, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes