Csicsóka gomolyasajttal
Hozzávalók:
- 50 dkg csicsóka
- olívaolaj
- zsálya
- fehérbors
- só
- 4 szelet gomolysajt
- étkezési keményítő margarin
Elkészítés:
Kisebb méretű csicsókákat vízben, egészben megfőzzük, majd egy kis olívaolajra tesszük és befűszerezzük (zsálya, fehérbors, só). A gomolyasajt szelet mindkét felét keményítőbe mártjuk és margarinban kisütjük. (A sajtot lehet rendesen panírozni is).
Hasonló receptek
Sóskapuding (édes sóskafőzelék)
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Hasnyálmirigy, Gyomorfekély, Mogyorómentes
Babsaláta
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Túrós burgonyakrém
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes