Csicsóka gomolyasajttal

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg csicsóka
  • olívaolaj
  • zsálya
  • fehérbors
  • 4 szelet gomolysajt
  • étkezési keményítő margarin

Elkészítés:

Kisebb méretű csicsókákat vízben, egészben megfőzzük, majd egy kis olívaolajra tesszük és befűszerezzük (zsálya, fehérbors, só). A gomolyasajt szelet mindkét felét keményítőbe mártjuk és margarinban kisütjük. (A sajtot lehet rendesen panírozni is).

Hasonló receptek

Sóskapuding (édes sóskafőzelék)

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Hasnyálmirigy, Gyomorfekély, Mogyorómentes

Babsaláta

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Túrós burgonyakrém

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: