Bolondos gomba

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 8 főtt tojás
  • 20 dkg natúr krémsajt
  • őrölt bors
  • 1 kiskanál mustár
  • csipetnyi porcukor
  • 4 közepes paradicsom
  • 3-4 dkg vaj#A díszítéshezpetrezselyem

Elkészítés:

A főtt tojások aljából vékonyabb, a tetejükből egy vastagabb lapot levágunk. A vékonyabb azért kell, hogy a tálon megüljenek, a vastagabb pedig azért, hogy belsejüket kikaparhassuk. A főtt tojássárgáját áttörjük, a krémsajttal simára keverjük, sóval, borssal, porcukorral és mustárral pikánsra ízesítjük. A paradicsomokat félbevágjuk, magjait kikaparjuk és minden töltött tojásra borítunk egyet. A vajat habosra keverjük, majd egy kés hegyével apró pöttyöket teszünk a paradicsomkalapok tetejére. Tálra rakjuk, petrezselyemlevéllel díszítjük.

Hasonló receptek

Málnakrém leves

Előétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Angolos töltött kenyértekercs

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Raclette-tál

Előétel, Közepes

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: