Spenótos batyu
Hozzávalók:
- spenót
- 1 fej hagyma
- kis petrezselyem
- 1 egész tojás
- 15 dkg parmezán
- réteslap
- kis olaj
- kis só
Elkészítés:
A spenótot megdinszteljük kis olajon, hozzáadjuk az összevágott hagymát. Ha megpárolódott, hozzáadjuk a lereszelt sajtot és a tojást. 5 réteg réteslapot egymásra teszünk, 6x6-os kockákra vágjuk és mindegyik közepébe teszünk a spenótos keverékből. A tetejét összefogjuk batyuszerűen és kevés tojással megkenjük, hogy összeragadjanak. Tepsibe tesszük és megsütjük.
Hasonló receptek
Édeshagymás lazac
Előétel, Közepes
Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Sajt házilag
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Keringési problémák, Mogyorómentes, Gluténmentes, Cukormentes
Rizses fasírt falatkák
Előétel, Könnyű
Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes