Spenótos batyu
Hozzávalók:
- spenót
- 1 fej hagyma
- kis petrezselyem
- 1 egész tojás
- 15 dkg parmezán
- réteslap
- kis olaj
- kis só
Elkészítés:
A spenótot megdinszteljük kis olajon, hozzáadjuk az összevágott hagymát. Ha megpárolódott, hozzáadjuk a lereszelt sajtot és a tojást. 5 réteg réteslapot egymásra teszünk, 6x6-os kockákra vágjuk és mindegyik közepébe teszünk a spenótos keverékből. A tetejét összefogjuk batyuszerűen és kevés tojással megkenjük, hogy összeragadjanak. Tepsibe tesszük és megsütjük.
Hasonló receptek
Mogyorós sajtgolyó
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Cukormentes
Zöldséges hajdina
Előétel, Könnyű
Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldséges hidegtál
Előétel, Közepes
Cukormentes, Mogyorómentes, Gluténmentes