Spenótos batyu

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • spenót
  • 1 fej hagyma
  • kis petrezselyem
  • 1 egész tojás
  • 15 dkg parmezán
  • réteslap
  • kis olaj
  • kis só

Elkészítés:

A spenótot megdinszteljük kis olajon, hozzáadjuk az összevágott hagymát. Ha megpárolódott, hozzáadjuk a lereszelt sajtot és a tojást. 5 réteg réteslapot egymásra teszünk, 6x6-os kockákra vágjuk és mindegyik közepébe teszünk a spenótos keverékből. A tetejét összefogjuk batyuszerűen és kevés tojással megkenjük, hogy összeragadjanak. Tepsibe tesszük és megsütjük.

Hasonló receptek

Édeshagymás lazac

Előétel, Közepes

Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Sajt házilag

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Keringési problémák, Mogyorómentes, Gluténmentes, Cukormentes

Rizses fasírt falatkák

Előétel, Könnyű

Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: