Kapros csirke

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély

Hozzávalók:

  • 1 csirke (tisztított)
  • 2 csokor kapor
  • 1 pohár joghurt
  • 60 dkg burgonya
  • 2 dkg vaj
  • 1 teáskanál delikát
  • só.

Elkészítés:

A csirkét feldaraboljuk 8-10 részre. Minden oldalát megsózzuk. Összekeverjük egy pohár joghurttal, két csokor kaporral és a delikáttal. Végül hozzáadjuk a hámozott burgonyát. Vajjal kent edényben közepesen forró sütőben, alufóliával letakarva 50 perc alatt megpároljuk.

Hasonló receptek

Ázsiai gombás-húsos fasírt

Egytálétel, Közepes

Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Főtt tészta fűszeres parajmártással

Egytálétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Vashiány

Sajtos hajdinarizottó

Egytálétel, Könnyű

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: