Kapros csirke
Hozzávalók:
- 1 csirke (tisztított)
- 2 csokor kapor
- 1 pohár joghurt
- 60 dkg burgonya
- 2 dkg vaj
- 1 teáskanál delikát
- só.
Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk 8-10 részre. Minden oldalát megsózzuk. Összekeverjük egy pohár joghurttal, két csokor kaporral és a delikáttal. Végül hozzáadjuk a hámozott burgonyát. Vajjal kent edényben közepesen forró sütőben, alufóliával letakarva 50 perc alatt megpároljuk.
Hasonló receptek
Sült ravioli
Egytálétel, Közepes
Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Fűszeres vaddisznó
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Lenygyel zöldbab tál
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes