Zöldséges hal

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Crohn, Laktózmentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg hal
  • 10 dkg burgonya
  • 10 dkg sárgarépa
  • 10 dkg gyalult patisszon
  • 10 dkg gomba
  • 20 dkg paradicsom
  • késhegynyi ?rölt fehér bors
  • víz
  • vaj

Elkészítés:

A megtisztított zöldségek közül vízben megpároljuk egy lábasban a burgonyát és répát, egy másik lábasban a patisszont és a paradicsomot. Ezután a zöldségeket olajban együtt megpirítjuk. A felszeletelt gombát külön pirítjuk meg. Előmelegített tűzálló edényben vajon megsütjük a halat a forró sütőben. Kb. negyed óra sütés után a halhoz hozzáadjuk a megpirított zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, majd fóliával letakarva még fél órát sütjük.

Hasonló receptek

Szezámmagos csirkemáj

Húsétel, Közepes

Gluténmentes, Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkemell pirított gombával

Húsétel, Közepes

Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Mogyorós csirkemell (japán recept)

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák

Új keresés

Válasszon diétát: