Gombával töltött burgonya

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 8 nagyobb burgonya
  • 20 dkg gomba
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 dl tejföl
  • 2 dkg vaj
  • olaj
  • bors

Elkészítés:

A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és kivájjuk. A gombát apróra vágjuk, petrezselymes olajon megpároljuk. A burgonya kivájt részét villával összetörjük, belekeverjük a gombát, sóval, borssal ízesítjük. Megtöltjük a kivájt burgonyákat, kivajazott tálban egymás mellé fektetjük. Tejföllel meglocsolva sütjük meg.

Hasonló receptek

Márványsajttal sült édesburgonya

Vegetáriánus, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Cukkinis lepény

Vegetáriánus, Könnyű

Gyomorfekély, Epebetegség, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtos brokkoli

Vegetáriánus, Könnyű

Csontritkulás, Cukormentes, Keringési problémák, Májproblémák, Crohn, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: