Gombával töltött burgonya

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 8 nagyobb burgonya
  • 20 dkg gomba
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 dl tejföl
  • 2 dkg vaj
  • olaj
  • bors

Elkészítés:

A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk és kivájjuk. A gombát apróra vágjuk, petrezselymes olajon megpároljuk. A burgonya kivájt részét villával összetörjük, belekeverjük a gombát, sóval, borssal ízesítjük. Megtöltjük a kivájt burgonyákat, kivajazott tálban egymás mellé fektetjük. Tejföllel meglocsolva sütjük meg.

Hasonló receptek

Töltött-rántott sajt

Vegetáriánus, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Tofus kelkáposztatekercs (Húsmentes)

Vegetáriánus, Közepes

Vesebetegség, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Juhsajtos burgonyaszuflé

Vegetáriánus, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: