Zöldborsóval töltött burgonya

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 50 dkg főtt zöldborsó
  • 10 dkg reszelt sajt
  • vaj
  • 1 csomó zöldpetrezselyem
  • cukor
  • törött bors

Elkészítés:

A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, meghámozzuk és a közepét kivájjuk. A lecsurgatott zöldborsót elkeverjük két evőkanál reszelt sajttal, egy teáskanál vajjal, vágott zöldpetrezselyemmel. Megsózzuk, egy pici cukorral ízesítjük és a burgonyákat ezzel a töltelékkel töltjük meg, majd tűzálló tálba tesszük és tejfölt öntünk a tetejére, megsütjük.

Hasonló receptek

Rozmaringos sült csirke

Egytálétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Borjúérmék spárgával

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Dómika

Egytálétel, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: