Kapros csirkemell

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 csirkemell
  • 1 doboz krémsajt
  • 2 evőkanál tejföl
  • 1 nagy csokor friss kapor
  • fehér bors
  • 2 evőkanál olaj

Elkészítés:

A csirkemelleket kicsontozzuk és négy darabra vágjuk. Kicsit kiklopfoljuk és az olajjal bekenjük mindkét oldalát, előmelegített, forró grillsütőben megsütjük, majd vastagon bekenjük a krémsajt, a tejföl valamint a finomra metélt kapor keverékével. Megsózzuk, borsozzuk és annyi időre tesszük csak vissza a forró grillsütőbe, hogy a krémsajt épp színesedni kezdjen a tetején. Megpirítani nem szabad.

Hasonló receptek

Boros csirkecomb

Húsétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Velencei rántott máj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Rakott csirkemell

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: