Vöröskereszt téma

Életet ment ez a tudás – elsősegély

Magyar Vöröskereszt Hajdú- Bihar Megyei Szervezete - 2022-07-28 10:47
Te vagy ott: összesik egy ember melletted az utcán, semmire sem reagál, a kezedben van az élete – ez bármikor megtörténhet. Jó, ha segíteni akarsz, de nagyon fontos tudnod, hogyan tedd. A Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Oktatási és Vizsga központjában nyáron hetente indul képzés.

Véradóhelyek

WEBBeteg - 2018-12-01 08:30
Hol adhat vért? Véradóhelyek Magyarországon megyénkénti csoportosításban, címmel és elérhetőségekkel.
A Nemzetközi Vöröskereszt május 8-án világméretű kampányt indít Az én Vöröskereszt történetem címmel. A kampányhoz a Magyar Vöröskereszt is csatlakozott. A hazai legnagyobb humanitárius szervezet októberig várja a magyarok vöröskeresztes történeteit.

Rengeteg gyerek hal meg hasmenésben

Független Hírügynökség - 2009-03-10 14:01
Csaknem 2 millió gyermek hal meg évente a világon hasmenésben, közölte kedden az Egészségügyi Világszervezet (WHO). A gyermekkori halálozások 20 százalékát okozza a hasmenés.

Nem tűnt el pénz a költségvetésből

Független Hírügynökség - 2008-05-13 16:35
Alaptalanok a vádak, nem tűnt el pénz a Magyar Vöröskereszt költségvetéséből - hangzott el a segélyszervezet keddi tájékoztatóján. A múlt héten megjelent, a vöröskereszt állítólagos szabálytalan gazdálkodásával kapcsolatos sajtóinformációk miatt azonban megrendülhetett az adományozók bizalma.