Vásárlás téma

Húsvéti menü okosan!

Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége - 2022-04-12 15:14
A karácsony mellett a húsvét a másik olyan nagy ünnep az évben, amikor a lakomáé a főszerep. Különösen azért érdemes átgondolni, hogy mi és milyen arányban kerül a húsvéti asztalra, mert hagyományosan egy böjti időszakot törünk meg az ünnepi étkezéssel.

Felfüggesztik az idősek vásárlási idősávját

Koronavírus Sajtóközpont - 2020-12-12 07:33
A kereskedelmi szervezetek és az Idősügyi Tanács javaslatára a kormány felfüggeszti az idősek vásárlási idősávját december 12. szombattól, ezzel segítve, hogy a karácsonyi bevásárlások idején ne legyen tumultus az üzletekben. A felfüggesztés ezzel ellentétes döntésig marad érvényben.

Egy rohanó napon is fontos, hogy mivel táplálkozunk

Több mint TestŐr - 2018-12-05 17:35
Sokszor nincs idő arra, hogy nyugodtan leülve fogyassza el az ember az ebédjét. A karácsonyi vásárlás is ilyen. Sokan, ha megéheznek, csak bekapnak valamit és rohannak tovább. A szervezet számára viszont sokkal jobb, ha az ilyen napokra felkészülve a táskában lapul valami olyan falat, ami egészséges és segít átvészelni a vásárlással töltött időt.

Több, mint csendes nyitva tartás

Autisták Országos Szövetsége - 2018-07-30 23:05
Példaértékű együttműködés kezdődött 2018 májusában a Decathlon és az Autisták Országos Szövetsége között, melynek köszönhetően nemcsak csendben, hanem autizmusra felkészülten várják majd 2018 októberétől az autista vásárlókat és családjaikat.
Bár az édesítőszerekkel kapcsolatos ismeretek meglehetősen hiányosak a lakosság körében, 10-ből 6 ember véli úgy, hogy az egészségtudatosság részét jelentheti ezen cukorpótló szerek alkalmazása – derül ki a Szinapszis Kft. legfrissebb, a felnőtt lakosság körében végzett kutatásából.