Teszt téma

Hol kezdődik a munkamánia? - Tünetek és teszt

Oxygen Medical - Dr. Kocsi Anikó, pszichoterapeuta
2022-04-11 03:03

Mai értelemben a munkamánia leírása: olyan függőségi állapot, amelyben a munka drogként funkcionál, az élet egyetlen értelmévé válik, ezáltal háttérbe szorítva a társas, szociális és családi kapcsolatokat.

Folytatódik a köznevelésben dolgozók tesztelése

Koronavírus Sajtóközpont/MTI
2020-12-29 14:09

Januárban is folytatódik a köznevelésben dolgozók tesztelése annak érdekében, hogy az óvodákban és iskolákban mindenki egészségesen kezdje meg a munkát január 4-én - mondta a köznevelésért felelős államtitkár a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Országos tisztifőorvos: elkezdődött a célzott tesztelés Magyarországon

MTI
2020-11-23 14:05

Elkezdődött a célzott tesztelés Magyarországon is, ez elsősorban azokat a csoportokat és közösségeket érinti, akiknél felmerülhet a fertőződés esélye - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Elkészült az első hazai fejlesztésű COVID-teszt

Koronavírus Sajtóközpont
2020-06-25 16:05

Elkészült az első hazai fejlesztésű COVID-teszt prototípusa, amely lényegesen pontosabb az eddig ismert gyorsteszteknél - jelentette be az emberi erőforrások minisztere csütörtökön Budapesten.

Koronavírus - Harminckét vírusminta teljes genetikai analízisét végezték el pécsi kutatók

MTI/Pécsi Tudományegyetem
2020-04-21 13:35

A magyarországi járvány korai szakaszából származó harminckét vírusminta teljes genetikai analízisét végezték el pécsi kutatók. Az adatokból nem az derül ki, hogy többféle koronavírus terjedne Magyarországon, a genetikai különbségek mértéke teljesen természetes - tájékoztatott Jakab Ferenc professzor, a miniszterelnök által korábban felállított koronavírus-kutató akciócsoport vezetője kedden.