• Tavasz téma

    Több mint TestŐr
    A csipke, a fodor, a nőies színek és nőies darabok ismét teret kapnak a divat palettáján. A húzott bodyk vagy a harangszoknyák is ezt a nőies vonalat erősítik.
    arterego.hu
    Végre itt a tavasz! Hosszabbodnak a nappalok végre, később sötétedik, később hűl le a levegő, többet lehet a szabadban lenni. A természet is felölti lassan új ruháját, így érdemes kihasználni az időt, és óriási sétákat tenni a friss levegőn.
    Több mint TestŐr
    Tavasszal, a megújulást követően előtérbe kerül a divat, ékszerekben, ruhákban vagy akár cipőkben. Utóbbiak esetében divatosak az arany, ezüst, bronz, a metálos színek, anyagok.
    Több mint TestŐr
    Tavasszal célszerű több oldalról is támadást indítani a kilók ellen, a fogyókúra, a sport és a masszázsok mellett ma már akár a harisnyánk is segítségünkre lehet a fogyásban, persze nem mindegy, hogy milyen anyagból van!
    Debreceni Egyetem
    Jó alapanyag, megfelelő konyhatechnológia és mértékletesség – ezek az egészséges táplálkozás főbb szabályai.
    Tavasz

    Egyre gyakoribb, hogy egész évben megmaradnak az allergiás tünetek a pollenallergiás betegeknél. Leggyakrabban a szemet érintő tünetek (pl.: pirosság és viszketés) jelentkeznek.

     

    MeteoKlinika
    Bár az időjárásban még nem érzékelhetjük, a naptár szerint már beköszöntött a tavasz. Szervezetünk a hosszú téli időszak alatt kimerült, immunhiányos állapotba került, hiszen nem tudtunk megfelelő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot bevinni.
    Bálint Cseppek
    A téli hideg, didergős napok után már a napsütés látványa is hozzájárul testi és lelki egészségünkhöz.(x)
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!