Tömegközlekedés téma

Hogyan maradjon fitt hosszú utazáskor buszon vagy vonaton?

WEBBeteg - Cs. K., fordító, Lektorálta: Dr. Árki Ildikó, háziorvos

A tömegközlekedésen való hosszabb utazás gyakran kimerítő, ám néhány egyszerű táplálkozási és folyadékfogyasztási tanácsot betartva sokkal élvezetesebbé teheti az utazást és frissen érkezhet meg úti céljához.

Liftek, buszok, munkatársak - Ezektől a tényezőktől rettegtünk a náthaszezonban

redlemon.hu

A kínzó náthaszezon már szinte csak egy rossz emlékként van jelen az életünkben, de még így, a tavasz közeledtével is érdemes egy pillantást vetni a statisztikákra. A Wick Pharma GmbH globális kutatása rávilágított arra, mitől tartunk a megfázásos időszakban, és mely tényezőket okoljuk leginkább, ha végül ágynak dőlünk.

Influenza - A tömegközlekedés szerepének vizsgálata

WEBBeteg - N.L.

A tömegközlekedés használata nagyban növeli a légzőszervi megbetegedések kialakulásának esélyét, állítják az orvosok. A kutatók úgy vélik, hogy azok az emberek, akik többet használják a tömegközlekedést, hatszor nagyobb eséllyel kerülhetnek orvoshoz, mint azok, akik ritkán vagy egyáltalán nem utaznak tömegközlekedési eszközön.

Szmogriadó: elfogadják a késést

Független Hírügynökség

Tíz százalékkal több busz és villamos és másfélszer több metró közlekedik hétfőn Budapesten a szmogriadó miatt. A parkolásért viszont ugyanúgy fizetni kell, mint máskor. Aki elkésik a munkahelyéről vagy az iskolából, azt nem büntethetik meg. Ha viszont egy diák egyáltalán nem tud bemenni, a szülőknek kell igazolniuk a hiányzást.